Ar fi interesant sa poti primi procent din tot carburantul care se consuma in Romania?

Cei potriviti vor intelege si vor actiona :)

Piata se imparte ODATA, piata se imparte ACUM.

marți, 30 martie 2010

Campania de reclama - in curand

Cum ti-ar placea sa ai oameni in structura ta din Austria? Dar din Ungaria sau Slovacia? Sau din restul Europei? Sau din America?

Sunt sigura ca iti surade ideea de a avea in structura ta oameni care fac cumparaturi nu de 1000 de lei / luna, ci oameni care cumpara de 1000 de EURO / luna. Cumparaturi din care sa incasezi 0,5% si pozitii si toate celelalte avantaje. Ar fi extraordinar daca s-ar putea, nu?

Ei bine se poate. Imi imaginez ca acum esti surprins ca exista aceasta sansa si iti doresti sa afli mai multe detalii iar eu cu placere ti le voi oferi.

DE RETINUT! Se va face campanie de reclama in toate tarile la nivel european si nu numai!

2 din aceste campanii de reclama deja au inceput in Austria, Ungaria si Slovacia, tari care au fost deshise la idee chiar de la inceput(de acum 6 ani). Cine este mai vechi in sistem a avut posibilitatea sa participe la aceste campanii si sa aibe directi si indirecti din aceste tari.

In curand se va face campanie de reclama si in Romania. Cel mai probabil anul viitor la inceputul anului. Prin toate mijloacele media: tv, radio, internet, afise, reviste, flyere se va face cunoscut numele Firmei, cardul de fidelitate si avantajele clientului. Clientii vor avea posibilitatea sa isi comande acest card sunand la un numar de telefon gratuit. Dar ce se va intampla cu aceste persoane? De cine se vor lega ele, pentru ca nu au un sponsor direct? Inscrierea ca si client o fac pe baza unei reclame vazute la Tv sau radio.

Firma va lua multimea de clienti care se vor inscrie in campania de reclama si o va imparti la cine se afla in Business Team(cu conditia bineinteles ca sponsorul sa plateasca 2 euro inscrierea noului client). Astfel vom avea zeci de romani care fac cumparaturi si vom primi bani inapoi din cumparaturile lor fara insa sa fi vorbit vreodata cu ei. Si nu ne limitam doar la Romania. Restul tarilor din Europa abia asteapta sa inceapa campania reclama. Si nu doar din Europa pentru ca se extinde din februarie 2010 in America. Iti imaginezi ce inseamna sa ai rude,prieteni in America, si ce inseamna sa participi la o astfel de campanie de reclama?

Posibilitatile sunt nelimitate, trebuie doar sa stii unde sa le cauti, iar daca esti pe acest blog inseamna ca le-ai gasit.

Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

89.7 The House, Where Christian Hits Live!