Ar fi interesant sa poti primi procent din tot carburantul care se consuma in Romania?

Cei potriviti vor intelege si vor actiona :)

Piata se imparte ODATA, piata se imparte ACUM.

marți, 23 martie 2010

Primesti si bani inapoi la fiecare incarcare a cartelei GSM prepay!

Ai nevoie sa-ti reincarci contul de prepay?
Al tau sau al unei alte persoane apropiate?
Nu ai timp sa pleci de la birou?
Nu vrei sa pleci din fata calculatorului?
Atunci ai ajuns exact unde trebuie!

Incarca-ti cartela online si beneficiezi de reducere!

Site: www.e-prepay.ro

Primul pas - Fa-ti cont pe www.e-prepay.ro


La crearea contului va cere un cod de referinta. Se va trece codul de mai jos.
COD REFERINTA USER: c412badf9e8610921ece2eea8db02b2b

Toti clientii Lyoness
au reducere 4% la orice incarcare a cartelei.

Cand doriti sa reincarcati o cartela urmati pasii:

Alegeti de la Furnizori: Vodafone, Cosmote sau Orange si valoarea de reincarcare apoi in josul pagini vezi gasi scris: Daca ai Card LYONESS completeaza mai jos:
Cine are cardul Lyoness aleg Lyoness Cashback Card si introduc codul din 13 cifre de pe spatele cardului aflat sub codul de bare. Urmati pasi...

Descrierea comerciantului EPS

EPS Distribution Grup are ca obiect de activitate principal dezvoltarea de sisteme de tranzactii electronice in general si sisteme de distributie electronica a serviciilor prepaid (preplatite) in particular.

EPS Prepaid Supermarket este un concept nou pe piata romaneasca de prepaid. Noutatea sa consta nu in faptul ca produsele prepaid pot fi achizitionate si printr-un magazin virtual pe Internet ci in modul in care aceasta achizitie poate fi facuta. Spre deosebire de alte magazine virtuale, EPS insista pe o distributie electronica a PINurile de activare. Acesta este de fapt unul dintre avantajele pe care le oferim furnizorilor. De asemenea o alta noutate a sistemului EPS o reprezinta modalitatea de plata pentru serviciile achizitionate. Acest lucru se poate face exclusiv online cu ajutorul cartilor de credit acceptate la plata pe Internet. Simplitatea sistemului, siguranta oferita de sistemul de plata implementat si nu in ultimul rand timpul extrem de scurt pe care il necesita o astfel de achizitie sunt in opinia noastra punctele forte ale unei astfel de modalitati de distributie.

EPS Prepaid Supermarket este o metoda de distributie care se adreseaza unei piete emergente, o piata in formare si cu resurse de crestere considerabile pentru urmatorii ani. Comertul online este in crestere de la an la an si in Romania si in conditii normale de dezvoltare a economiei nu se intrevad motive serioase pentru care piata achizitiilor online din Romania sa nu atinga nivelul celor occidentale. Pentru a ajunge la nivelul clientului final putem spune ca EPS se adreseaza in primul rand celor care doresc sa-si reincarce un cont de prepay, al lor sau al unei persoane apropiate, care nu au prea mult timp la dispozitie, ar prefera sa nu plece de la birou pentru achizitionarea cartelei, dispun de un calculator cu conexiune la Internet si un card de credit acceptat la plata pe Internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

89.7 The House, Where Christian Hits Live!